Hotlink Youth Club

by Adam Roslan on April 30, 2009

Hotlink introducing Hotlink Youth ClubHotlink Youth Club is a new prepaid plan for students in Malaysia with valid local Student ID. This plan offers you the Hottest Rates and Hottest Student Benefits. You can enjoy with 12 sen/minutes, 1 sen/SMS, 25 sen/MMS, 0.5 sen/kB GPRS data and 12 sen/min for 3G video calls within Maxis/Hotlink network. This plan give you the cheapest rate and longer validity among their competitors.

As a Hotlink Youth Club members, you may enjoy awesome rewards and privileges such as Rewards Points and Double Birthday, Suprise Bonus and Privileges vouchers at popular stores such as KFC, Snips, Focus Point Optical and Domino’s Pizza.

How to participate? All Hotlink, non-Hotlink and new customers who hold a valid local Student ID are eligible to subscribe to Hotlink Youth Club to enjoy this offer. Just bring your valid student ID and sign up at participating Hotlink dealers today. Click here to get the participating dealers list.

* Click here for Hotlink Youth Club FAQ and here for Hotlink Youth Club T&C.

{ 24 comments… read them below or add one }

beliamuda April 30, 2009 at 9:10 am

pengguna yang dah guna campus zone, auto jek jadi Hotlink Youth Club..

Reply

Adam April 30, 2009 at 12:13 pm

beliamuda: pengguna yang dah guna campus zone, auto jek jadi Hotlink Youth Club..

Oh begitukah? Macamna nak check kita dah tukar status ke belum?

Reply

Viere May 3, 2009 at 3:45 am

Aku masih tercari kedai di perlis yang jadi dealer sebanaqnya. Sebab lepas p tanya depa kata taktau apa langsung. Apa cer ni…

Reply

Adam May 5, 2009 at 3:35 am

Viere: Aku masih tercari kedai di perlis yang jadi dealer sebanaqnya. Sebab lepas p tanya depa kata taktau apa langsung. Apa cer ni…

Di Melaka pun, kedai yang tersenarai sebagai pengedar sendiri tak tau yang depa boleh daftarkan untuk kita. Untuk makluman, pendaftaran plan ni dah berakhir pada 30 April lepas. Melepas.

Reply

senapang May 5, 2009 at 1:46 pm

erkk..awat suma link tak jalan..huhuhu

Reply

Viere May 9, 2009 at 3:35 pm

Aku terjumpa sorang mamat yg bleh daftar youth.. Kena photostat ic dgn kad matrik. Tapi charge RM15 untuk transfer dari no lama ke youth plan.. Kalau takmau belilah simpack baru RM8.80. Sekian..

Reply

Adam May 21, 2009 at 10:07 pm

Viere: Aku terjumpa sorang mamat yg bleh daftar youth.. Kena photostat ic dgn kad matrik. Tapi charge RM15 untuk transfer dari no lama ke youth plan.. Kalau takmau belilah simpack baru RM8.80. Sekian..

Celcom lagi murah dengan rate 10 sen per minit. ;) Celcom Rules.

Reply

de May 21, 2009 at 10:36 pm

huhu..
im using that now..
and im using celcom as well..
greedy huh?

Reply

Adam May 21, 2009 at 10:52 pm

de: huhu..
im using that now..
and im using celcom as well..
greedy huh?

Tapi Celcom masih mendahului dengan kadar harga yang lebih murah sebanyak 2 sen daripada Hotlink.

Reply

Viere May 22, 2009 at 3:46 am

mai mana 10sen? Tu SOX kot? SOX zaman sekolah bleh la. UOX pun tgk 15 sen

Reply

mat kelate May 26, 2009 at 6:43 pm

mcm mane nak register hotlink youth club????

Reply

Adam May 26, 2009 at 9:33 pm

mat kelate: mcm mane nak register hotlink youth club????

Yang pasti, Pendaftaran untuk HYC dah ditutup pada 30 April 2009. Memang rugi sesiapa yang terlepas.

Reply

holly March 29, 2011 at 8:56 am

saya memang rugi kerana HYC dah ditutup…..=(

Reply

almansu July 7, 2009 at 6:32 pm

salam..
nak daftar hotlink youth club camner ye??
aku nak kekalkan nombo lama daa..
tadi maxis centre(langkawi) kata tak boleh pakai nombo lama.. kena beli HYC pack baru.. tulun2.. dalam website kata lain, kat maxis centre kata lain.. pening..

Reply

abdul July 15, 2009 at 2:49 am

salam.
contact saya untuk pendaftaran.
sediakan salinan ic dan kad matrik.
proses daftar 7-14 hari..
ym;abdul_jul2985

Reply

Adam July 15, 2009 at 11:13 pm

Terima kasih atas informasi. Jom bertukar!

Reply

naj December 18, 2011 at 5:54 am

saya pun nak tukar ke plan HYC jugak tp orng kedai ckp blh..bile buat xboleh plak..can someone help???skrng guna hot ticket pnye number mahal giler bila call pakai kredit.

Reply

Adam Roslan December 18, 2011 at 10:11 am

Sekarang dah tak boleh sebab Maxis dah buat plan baru tu. yang sediamada sahaja yang boleh dapat rate HYC.

Reply

myra August 14, 2009 at 4:40 pm

mm..camne nk tukarkan no lame pada youth club??????
nk kkl kan no lme gak..

Reply

shahaini November 11, 2009 at 8:55 pm

nk tkr youth club…
tp tk leh pon…
dh tpp tok regste 8igt..
but stll tk leh…
hep me ya…
kacihh…

Reply

Adam November 11, 2009 at 9:13 pm

@Shahaini. Sehingga hari ini, Maxis melalui Hotlink tidak lagi membenarkan sebarang pertukaran daripada nombor lama ke nombor baru. Untuk mendapatkan cas panggilan pada kadar Hotlink Youth Club, anda boleh mendapatkan pek permulaan HYC di pengedar Hotlink berhampiran. Terima kasih.

Reply

Yasmin Joe November 18, 2009 at 12:43 pm

semua kalau nak daftar kena bayar ke ?
kad matrix tu macamana ?
betulke tarikh dah tutup untu HYC?
.-= Yasmin Joe´s last blog ..apa kata kalau saya jiwang kan diri ? =-.

Reply

afyf March 12, 2011 at 8:03 am

assalamualaikum…ley wat HTC lagi x ??agpon HTC yg lme da hlg…n sy da block da nk HTC yg lme…ley wt HTC yg bru x ??
mohon pnjelesan . . .

Reply

eyla vanessa October 4, 2011 at 2:58 pm

kenapa bila saya pakai tiket tambah nilai hot tiket sim saya terus jadi sim biasa ?
boley xtukar no saya ke yourclub balik ?
Entri terkini eyla vanessa: SEYAMAT AWI AYA !My Profile

Reply

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Previous post:

Next post: