Sedapnya Asam Pedas Melaka

by Adam Roslan on April 4, 2011

Minggu lepas Adam dan rakan Super Broadcaster yang lain ke Melaka untuk menjayakan Malam Apresiasi Kelab Penyiaran di Hotel Emperor Melaka.

Alang alang di Melaka, Adam tidak melepaskan peluang untuk makan asam pedas ikan kembung di Dataran Pahlawan. Walaupun tidak se-gah Asam Pedas Claypot, rasanya tidak menghampakan :)

{ 4 comments… read them below or add one }

IftiMonstaa April 5, 2011 at 11:48 am

yezzaaa. vid tu dah dipadam. heh
Entri terkini IftiMonstaa: Wallaa My Homemade Dodol doodleMy Profile

Reply

Nyz April 5, 2011 at 12:55 pm

Terus lapar mengenangkan asam pedas nih.. hehe..
Entri terkini Nyz: ABPBH 2010 &124 Gimik Pengumuman Keputusan Bintang Paling PopularMy Profile

Reply

AnisMega1234 April 8, 2011 at 4:52 pm

wauuuu…..saya suka asam pedas!!!!
Entri terkini AnisMega1234: Kisah dalam Bilik MayatMy Profile

Reply

Papa-Ntiq January 25, 2012 at 3:48 pm

ckp pasal asam pedas ni la kan…saya nih org JB tapi bila gi melaka paling best saya suka kat sebelah hotel straits meridian. Ada 2 gerai..bukan yg ngadap bangunan tapi sebelah dia slurppp hehehe. Dari anak sorang baby sampai dah 4 orang besor panjang masih gi sana. Kat kota laksamana pun ada jugak yg femes hajjah mona.kalu senang2 jenguk la yer blog saya kat http://www.blogmakanbest.blogspot.com topik makan jerrrr hehehe…dan register la yer sebagai follower maklum la blog baru nih sunyiii jerrr TQ TQ TQ

Reply

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3

Previous post:

Next post: