Guna Bot Reply Komen di Facebook


Kaki meniaga di Facebook mesti guna tools terkini yang akan jimatkan masa dan tenaga. Dikenali sebagai Auto PM, robot ini berfungsi membalas komen prospek menggunakan ‘keyword’ yang ditentukan.

Contohnya, sekiranya penjual set — PM maka robot pun akan segera reply dengan ayat yang ditetapkan. Lagi menarik, robot ini juga akan menghantar PM yang mengandungi sapaan dan informasi tentang produk.

Robot Auto PM ini boleh dilanggan pada harga RM397 tahunan atau percubaan percuma sebanyak 400 komen. Klik di sini untuk percubaan robot Auto PM percuma!

Harga Printer Canon G2000, RM520 Termurah di Digital Mall PJ

Hujung minggu lepas aku ambil kesempatan singgah ke Digital Mall PJ. Macam biasa, parking di Jaya Shopping Centre. Naik ke level satu, ada clearance sale dari Thundermatch Technology. Ada sale 10% daripada produk Thule. Memang harga terbaik, kalau di butik memang tak dapat harga yang dia offer.

pixma-ink-efficient-g3000

Ada pulak printer Canon G2000, memang dicari. Masa offer tu dia bagi RM559 dan less lagi RM529 dapat free beg Canon. Pusing di Digital Mall, jumpa kedai Fly Office Supply yang offer RM520. Average harga Canon G2000 di Digital Mall ialah RM550, lepas offer katanya.

Kalau nak cuba printer yang hebat ni, boleh cari kedai tu di 2nd Floor Digital Mall PJ. Perbezaan Canon G2000 dan G3000 ialah, G3000 ada Wifi dan harga lebih RM200 menjadikan RM700.

Beli Motor Harley, BMW Recond di Kuala Lumpur

Kaki motor yang nak memiliki motorsikal berkuasa tinggi, dengan harga yang rendah di pasaran pasti akan memilih motor recond sebagai pilihan.

Motor ini masih dalam berkeadaan baik dan mileagenya sangat rendah. Pengimport motorsikal jenis ini pandai untuk memilih specs yang jarang ada di Malaysia dengan batuan yang rendah dan pada harga jauh lebih rendah daripada harga pasaran.

Saya berpeluang untuk singgah ke sebuah pusat recond motorsikal dan kereta di KL. Showroom ini menawarkan BMW GS 1200, Honda Africa Twin dan barisan Harley Davidson.

Kalau anda bercadang untuk memiliki motorsikal BMW recond, anda bolehlah merisik ke Rassniaga di KL dengan menghubungi 0134257121 untuk temujanji.

Jadual Bayaran Semula Pinjaman Loan ASB – CIMB

Jadual loan ASB CIMB

Tiba tiba terbaca tentang CIMB yang menyediakan pakej pinjaman ASB yang sangat menarik. Walaupun dah lama terjebak, sekarang baru tahu yang CIMB boleh memberi pinjaman dengan kadar faedah yang rendah iaitu 5.0% hingga 5.20%.

Banyak teknik yang diaplikasikan seperti rolling dividen atau simpan dengan berhemah.

Promosi Ionizer Kangen, Jimat 50%


Berita baik kepada anda! Sekiranya anda mencari mesin air Kangen, dengan harga runtuh, anda berada di tempat yang betul. 

Tidak perlu saya terangkan lagi tentang mesin ajaib ini yang boleh menukarkan air kepada pH berasid hingga ke alkali tinggi. 

Setiap pH yang dihasilkan mempunyai kelebihan sendiri seperti mencuci muka, meningkatkan pH dalam badan, dan banyak lagi. 

Sila masukkan maklumat anda untuk saya hubungi. Dapatkan produk Kangen dengan harga diskaun sehingga 50%!