≡ Menu

Rahsia Sky Tee Mendahului Churp Churp 2

Alamak, dalam entri lepas, Sky Tee mengumpul 7507 mata dan menggungguli di hadapan. Dan hari ini ketika entri ini ditulis, beliau mengumpul 10,714; masih lagi di hadapan. Bagaimana agaknya dia mampu mengungguli kedudukan pertama walaupun hari ini dilihat semakin dicabar oleh Nicky Kuan (10,414) dan Himpunan Lawak Jenaka (8,400).

Leaderboard Churp Churp Race 2
Carian di Google menemukan saya dengan satu posting di Facebook. Mungkin cara promosinya ialah 100% Facebook kerana saya tidak menjumpai Twitternya; berbanding Nicky Kuan yang mempunyai akaun Twitter dan Himpunan Lawak Jenaka yang terkenal dengan Fan Pagenya di Facebook.


Rahsia Sky TeeMaksudnya, sudah 107 orang sudah berjaya dijemput Sky Tee. Siapa dah nampak jalan untuk memintas Sky Tee, jangan berlengah lagi. Klik sini untuk mendaftar dan jemput seramai mungkin untuk terus memintas!

P/s – Jadi pengguna terawal Google+ dengan jemputan di Amanz sekarang.

Other articles you might like;

13 comments… add one
  • Hans July 4, 2011, 11:43 pm

    churp2 penipu
    benda yang sama juga aku buat pun
    aku dah malas join dah
    buang masa jer
    Entri terkini Hans: Juvana Episod 11My Profile

    • Adam Roslan July 4, 2011, 11:55 pm

      Haha. Tension nampak gaya. Mana tau last last nanti baru dia kira point hang. Keh keh keh.

  • haiqal July 5, 2011, 3:03 am

    Aku rasa Churpchurp sangat membosankan compare to Youth Says.Tergugat kot tengok YS lagi gempak.heee
    Entri terkini haiqal: Mimpi PelikMy Profile

    • Adam Roslan July 5, 2011, 1:51 pm

      Says.my lagi banyak kempen berbanding ChurpChurp sebenarnya, tapi masalah di Says.my dia ada limit pulak setiap kempen. Kalau kita promote satu kempen, kita boleh dapat RM5 saja. Lebih dah tak dikira. Kena guna strategi jugak tu.

  • meck July 5, 2011, 12:36 pm

    hi selamat tengahari!
    Entri terkini meck: pic of the dayMy Profile

  • titan July 5, 2011, 7:20 pm

    aku heran..camana diorang leh leading laju camtu ek..
    Entri terkini titan: Buffered Earning ke 19 dari NuffnangMy Profile

    • Adam Roslan July 5, 2011, 8:25 pm

      Keh keh. Laju betul kan. Cari 100 orang kawan, invite masuk Churpchurp. Muda lagi Sky Tee ni.

  • Mus July 5, 2011, 10:09 pm

    aku lebih focus dengan assignment dorang ni..
    Entri terkini Mus: Kesian Ibu Mengandung Anak Kembar Tu..My Profile

    • Adam Roslan July 6, 2011, 12:21 pm

      Haha. Tapi Says.my lagi banyak kempen sebenarnya. Tak taulah mungkin aku bukan Glitterati. Ada kesan ke?

  • mommy nana July 6, 2011, 10:18 am

    HoHoo!
    Strategi sangat licik!
    Tak reti nak paksa mtak tolong org nih.
    Haha. Btw, thank you mr adam roslan for showing me the way. ;)
    Entri terkini mommy nana: Wordless Wednesday #7My Profile

    • Adam Roslan July 6, 2011, 12:23 pm

      Ha. Benda basic Mommy, tapi kita taknak cuba. Kenapa. Takut orang dalam list kita marah ka. Haha.

  • meaw July 8, 2011, 1:22 pm

    waaaaaaaa,hebatbetul doranggggg,meaw aka onie baru 13 mata,miahaha…tertinggal di belakang la jawabnya… apapon, churp-churp dengan says.my memang banyak kempen sekarang ni….. jom lumbaaaa,haha!

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3


Next post:

Previous post: