≡ Menu

Murahnya harga barang di Lazada!

Okay ini cerita betul. Tadi saya ke Digital Mall PJ untuk jalan jalan. Niat ada nak beli barang, tapi tak beli pun.

Sambil sambil survey laptop Dell, mana tau kalau kalau ada yang kena dengan jiwa. Sekali sekala dok teringit nak angkat Macbook Pro. Boleh buat banyak kerja kat situ.

Bila tanya tanya harga, dah macam nak setuju. Tapi mintak masa untuk fikir dulu dari pekedai.


Lepastu surveylah di Lazada. Power bank Romoss 10000mAh dijual RM79.90, percuma Lightning Cable, pouch bag dan 250 AirAsia Big Point.

Okay tak lawak, dengan RM79.90 dapat 1+ 3 item. Harga power bank tu di kedai pulak RM120.00. Power bank saja lah.

Jadi budaya sekarang, kita ke kedai untuk pegang dan rasa; tapi beli di Lazada. Harga potong habis!

Other articles you might like;

0 comments… add one

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3


Next post:

Previous post: