≡ Menu

Sedapnya Asam Pedas Melaka

Minggu lepas Adam dan rakan Super Broadcaster yang lain ke Melaka untuk menjayakan Malam Apresiasi Kelab Penyiaran di Hotel Emperor Melaka.

Alang alang di Melaka, Adam tidak melepaskan peluang untuk makan asam pedas ikan kembung di Dataran Pahlawan. Walaupun tidak se-gah Asam Pedas Claypot, rasanya tidak menghampakan :)

4 comments… add one
  • IftiMonstaa April 5, 2011, 11:48 am

    yezzaaa. vid tu dah dipadam. heh

  • Nyz April 5, 2011, 12:55 pm

    Terus lapar mengenangkan asam pedas nih.. hehe..

  • AnisMega1234 April 8, 2011, 4:52 pm

    wauuuu…..saya suka asam pedas!!!!

  • Papa-Ntiq January 25, 2012, 3:48 pm

    ckp pasal asam pedas ni la kan…saya nih org JB tapi bila gi melaka paling best saya suka kat sebelah hotel straits meridian. Ada 2 gerai..bukan yg ngadap bangunan tapi sebelah dia slurppp hehehe. Dari anak sorang baby sampai dah 4 orang besor panjang masih gi sana. Kat kota laksamana pun ada jugak yg femes hajjah mona.kalu senang2 jenguk la yer blog saya kat http://www.blogmakanbest.blogspot.com topik makan jerrrr hehehe…dan register la yer sebagai follower maklum la blog baru nih sunyiii jerrr TQ TQ TQ

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3


Next post:

Previous post: