≡ Menu

Murahnya harga barang di Lazada!

Okay ini cerita betul. Tadi saya ke Digital Mall PJ untuk jalan jalan. Niat ada nak beli barang, tapi tak beli pun.

Sambil sambil survey laptop Dell, mana tau kalau kalau ada yang kena dengan jiwa. Sekali sekala dok teringit nak angkat Macbook Pro. Boleh buat banyak kerja kat situ.

Bila tanya tanya harga, dah macam nak setuju. Tapi mintak masa untuk fikir dulu dari pekedai.


Lepastu surveylah di Lazada. Power bank Romoss 10000mAh dijual RM79.90, percuma Lightning Cable, pouch bag dan 250 AirAsia Big Point.

Okay tak lawak, dengan RM79.90 dapat 1+ 3 item. Harga power bank tu di kedai pulak RM120.00. Power bank saja lah.

Jadi budaya sekarang, kita ke kedai untuk pegang dan rasa; tapi beli di Lazada. Harga potong habis!

0 comments

Ini adalah jemputan kepada rakan blogger untuk mendaftar sebagai ejen jualan penapis air jenama Coway. Alhamdulillah, saya sudah dua tahun bersama Coway secara sepenuh masa. Saya akan kongsikan kenapa anda juga perlu mendaftar sebagai ejen Coway.

 

Baca lagi

4 comments

Infra red (IR) extender untuk extend remote TV


Lebih sebulan saya bergelut dengan masalah remote TV yang tak boleh tukar channel dan ubah volume. Puncanya sebab sound bar telah tutup receiver infra red (IR) TV. 


Untuk selesaikan masalah ni, saya terjumpa IT Extender kat Lazada. Harganya cuma RM15 yang dipos dari China. Bendanya pelik, tapi peranti ni akan selesaikan masalah orang kat dunia ni. 

Lepas ni tak lagi perlu terjengket jengket nak tukar channel. 

* Gambar ihsan Google.

2 comments


Saya perlu menulis lebih kerap dan konsisten lepas ni. Saya hairan macam mana blogger kental macam Cikgu Faizal (beliau menulis di ahmadfaizal.com) menulis dengan konsisten setiap hari. 

Setiap hari ada barang baik dibawa masuk. Diletakkan dalam kedai supaya pelanggan tertarik dan akhirnya terbeli. 

Kandungan yang tidak menjual, tapi crowd yang masuk masih mahu membeli. Fuh power. 

Setahun kebelakangan ni saya sibuk menulis di blog yang menjual, saya fokus. Fokus satu produk. Banyak hasilnya di sana. Tapi kat sini tak boleh lupa. 

Ada tips tak macam mana nak menulis dengan konsisten setiap hari? Blogwalking tak boleh lupa.

4 comments

Cara Order Buah Zuriat & Debunga Kurma, Ikhtiar Hamil


Set Rezeki Illahi keluaran INALIA MARKETING ini mengandungi 30 biji kapsul dalam satu botol. Set bantu hamil Rezeki Ilahi ini sangat digalakkan untuk diamal bersama suami isteri.

Serbuk debunga kurma kami adalah seratus peratus asli tanpa campuran! Sama ada anda tahu atau tidak, banyak buah zuriat dan debunga kurma di luar sana tidak kira sama ada di Tanah Arab atau di Malaysia sendiri, kebanyakannya tidak asli kerana telah dicampur bersama tepung. 
Jika anda sudah biasa mengamalkan debunga kurma, pasti anda bijak untuk membezakan yang mana 100% asli tanpa campuran dan yang mana dicampur tepung.

Dapatkan set debunga kurma dan buah zuriat sekarang! Pertanyaan, Hubungi kami di 013 425 7121 untuk membantu.

0 comments

Promosi Penapis Air Coway April 2017

Raya makin dekat, maka siap sedialah Tuan Puan untuk memasangan produk penapis air Coway di rumah. Bukan apa, air diminum dijamin kebersihan dan memudahkan kerja-kerja buat air.

Jom dapatkan promosi terkini penapis air Coway dengan menghubungi 017-6236508.

P/s – Jom daftar sebagai ejen Coway dan jana RM500++ untuk setiap jualan. Sesuai untuk dropshipper dan blogger.

4 comments

Next Posts Previous Posts