≡ Menu

Konvoi: Perlis > Perak > Penang

pada 5hb disember 2006, aku dan family ke perak atas satu urusan rasmi parents aku. kami ke sana dengan 2 buah kenderaan; nissan frontier kbn5577 dan honda shadow pdv5577. kami bertolak dari perlis pada jam 11.30 dan singgah di jitra sebelum bertolak ke perak.

Merempit!!
pics aku tgh merempit
Terowong
terowong
Kelab Lumba Kuda Ipoh
pemandangan indah kelab kuda ipoh dari hotel
Hotel Impiana Casuarina
hotel impana casuarina
Lost World Of Tambun
lost world of tambun
Penang!
seberang perai. kelihatan komtar
Penang Waktu Malam..
pulau pinang di waktu malam
Pantai Bersih
pesisir pantai bersih

time balik. maintain 120 km/h dan kadang-kadang mencecah 140 km/h..

5 comments

SPM dah abeh!!

Salam. Arini, 4 haribulan Disember 2006 telah berakhirnya perjuangan dalam era persekolahan. Dengan last paper tadi, bererti dah berakhir segala-galanya tentang SMK Derma. Dah besaq la ni, dah boleh kawin dah kata orang tua-tua.. :)

Actually xda mood lagi ni blogging nie, masih menunggu technician tmnet meh pasang strimix. pastu baru buat perubahan ketara kat blog nie. :)

servis video production utk majlis perkahwinan, rm300. sekitar negeri perlis. sms adam; 012-4879278. tq :)

1 comment

Minggu SPM!!

Salam.

Dah lama xbuat benda blogging nie.. Tetiba aja dpt semangat balik apabila bro Amanz sudi membuat komen kat blog aku. Skg tengah merilex2kan otak sebelum berjuang pulak untuk paper EST hari Jumaat nie.

FYI, account Google Adsense aku kena disable, alasan deorang sbb banyak sangat page impression.. Wah wah.. kalau camtu baik xpayah buat la kalau dah telebih page impression terus kata langgar syarat..

Kat mana lagi boleh buat iklan mcm Google Adsense nie? Dengar kata Yahoo! dan MSN dah ada program pengiklanan sendiri. Tapi malas pulak nak pesah semua tu skrang nie.. Lepas SPM, kita bantai habis-habisan.. Haha.. :)

2 comments

16 Ways to Drive Traffic to Your Blog

You’ve got your blog set up and you’ve started posting pithy, useful information that your niche market would benefit from and enjoy. Days go by, you keep publishing, but no one comments and your traffic stats are barely registering. What do you do?

Like any website you own, you must do some blog promotion to start driving traffic to your site. Here are 16 steps, in no particular order of importance, that you can start doing now to get traffic moving to your blog.

Baca lagi

0 comments

Spam!!

mesejraya.jpg

SMS Ucapan Selamat Hari Raya yang diterima.. Thanx all my fwenz out there!!

0 comments

Selamat Hari Raya!

Salam. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.

1 comment

Next Posts Previous Posts