≡ Menu

Hotlink Youth Club

Hotlink introducing Hotlink Youth Club — Hotlink Youth Club is a new prepaid plan for students in Malaysia with valid local Student ID. This plan offers you the Hottest Rates and Hottest Student Benefits. You can enjoy with 12 sen/minutes, 1 sen/SMS, 25 sen/MMS, 0.5 sen/kB GPRS data and 12 sen/min for 3G video calls within Maxis/Hotlink network. This plan give you the cheapest rate and longer validity among their competitors.

As a Hotlink Youth Club members, you may enjoy awesome rewards and privileges such as Rewards Points and Double Birthday, Suprise Bonus and Privileges vouchers at popular stores such as KFC, Snips, Focus Point Optical and Domino’s Pizza.

How to participate? All Hotlink, non-Hotlink and new customers who hold a valid local Student ID are eligible to subscribe to Hotlink Youth Club to enjoy this offer. Just bring your valid student ID and sign up at participating Hotlink dealers today. Click here to get the participating dealers list.

* Click here for Hotlink Youth Club FAQ and here for Hotlink Youth Club T&C.

24 comments… add one

  • beliamuda April 30, 2009, 9:10 am

    pengguna yang dah guna campus zone, auto jek jadi Hotlink Youth Club..

  • Adam April 30, 2009, 12:13 pm

    beliamuda: pengguna yang dah guna campus zone, auto jek jadi Hotlink Youth Club..

    Oh begitukah? Macamna nak check kita dah tukar status ke belum?

  • Viere May 3, 2009, 3:45 am

    Aku masih tercari kedai di perlis yang jadi dealer sebanaqnya. Sebab lepas p tanya depa kata taktau apa langsung. Apa cer ni…

  • Adam May 5, 2009, 3:35 am

    Viere: Aku masih tercari kedai di perlis yang jadi dealer sebanaqnya. Sebab lepas p tanya depa kata taktau apa langsung. Apa cer ni…

    Di Melaka pun, kedai yang tersenarai sebagai pengedar sendiri tak tau yang depa boleh daftarkan untuk kita. Untuk makluman, pendaftaran plan ni dah berakhir pada 30 April lepas. Melepas.

  • senapang May 5, 2009, 1:46 pm

    erkk..awat suma link tak jalan..huhuhu

  • Viere May 9, 2009, 3:35 pm

    Aku terjumpa sorang mamat yg bleh daftar youth.. Kena photostat ic dgn kad matrik. Tapi charge RM15 untuk transfer dari no lama ke youth plan.. Kalau takmau belilah simpack baru RM8.80. Sekian..

  • Adam May 21, 2009, 10:07 pm

    Viere: Aku terjumpa sorang mamat yg bleh daftar youth.. Kena photostat ic dgn kad matrik. Tapi charge RM15 untuk transfer dari no lama ke youth plan.. Kalau takmau belilah simpack baru RM8.80. Sekian..

    Celcom lagi murah dengan rate 10 sen per minit. ;) Celcom Rules.

  • de May 21, 2009, 10:36 pm

    huhu..
    im using that now..
    and im using celcom as well..
    greedy huh?

  • Adam May 21, 2009, 10:52 pm

    de: huhu..
    im using that now..
    and im using celcom as well..
    greedy huh?

    Tapi Celcom masih mendahului dengan kadar harga yang lebih murah sebanyak 2 sen daripada Hotlink.

  • Viere May 22, 2009, 3:46 am

    mai mana 10sen? Tu SOX kot? SOX zaman sekolah bleh la. UOX pun tgk 15 sen

  • mat kelate May 26, 2009, 6:43 pm

    mcm mane nak register hotlink youth club????

  • Adam May 26, 2009, 9:33 pm

    mat kelate: mcm mane nak register hotlink youth club????

    Yang pasti, Pendaftaran untuk HYC dah ditutup pada 30 April 2009. Memang rugi sesiapa yang terlepas.

    • holly March 29, 2011, 8:56 am

      saya memang rugi kerana HYC dah ditutup…..=(

  • almansu July 7, 2009, 6:32 pm

    salam..
    nak daftar hotlink youth club camner ye??
    aku nak kekalkan nombo lama daa..
    tadi maxis centre(langkawi) kata tak boleh pakai nombo lama.. kena beli HYC pack baru.. tulun2.. dalam website kata lain, kat maxis centre kata lain.. pening..

    • abdul July 15, 2009, 2:49 am

      salam.
      contact saya untuk pendaftaran.
      sediakan salinan ic dan kad matrik.
      proses daftar 7-14 hari..
      ym;abdul_jul2985

      • Adam July 15, 2009, 11:13 pm

        Terima kasih atas informasi. Jom bertukar!

      • naj December 18, 2011, 5:54 am

        saya pun nak tukar ke plan HYC jugak tp orng kedai ckp blh..bile buat xboleh plak..can someone help???skrng guna hot ticket pnye number mahal giler bila call pakai kredit.

        • Adam Roslan December 18, 2011, 10:11 am

          Sekarang dah tak boleh sebab Maxis dah buat plan baru tu. yang sediamada sahaja yang boleh dapat rate HYC.

  • myra August 14, 2009, 4:40 pm

    mm..camne nk tukarkan no lame pada youth club??????
    nk kkl kan no lme gak..

  • shahaini November 11, 2009, 8:55 pm

    nk tkr youth club…
    tp tk leh pon…
    dh tpp tok regste 8igt..
    but stll tk leh…
    hep me ya…
    kacihh…

  • Adam November 11, 2009, 9:13 pm

    @Shahaini. Sehingga hari ini, Maxis melalui Hotlink tidak lagi membenarkan sebarang pertukaran daripada nombor lama ke nombor baru. Untuk mendapatkan cas panggilan pada kadar Hotlink Youth Club, anda boleh mendapatkan pek permulaan HYC di pengedar Hotlink berhampiran. Terima kasih.

  • Yasmin Joe November 18, 2009, 12:43 pm

    semua kalau nak daftar kena bayar ke ?
    kad matrix tu macamana ?
    betulke tarikh dah tutup untu HYC?
    .-= Yasmin Joe´s last blog ..apa kata kalau saya jiwang kan diri ? =-.

  • afyf March 12, 2011, 8:03 am

    assalamualaikum…ley wat HTC lagi x ??agpon HTC yg lme da hlg…n sy da block da nk HTC yg lme…ley wt HTC yg bru x ??
    mohon pnjelesan . . .

  • eyla vanessa October 4, 2011, 2:58 pm

    kenapa bila saya pakai tiket tambah nilai hot tiket sim saya terus jadi sim biasa ?
    boley xtukar no saya ke yourclub balik ?
    Entri terkini eyla vanessa: SEYAMAT AWI AYA !My Profile

Leave a Comment

Papar entri terkini dengan Commentluv <3


Next post:

Previous post: