Hotlink Youth Club

Hotlink introducing Hotlink Youth Club — Hotlink Youth Club is a new prepaid plan for students in Malaysia with valid local Student ID. This plan offers you the Hottest Rates and Hottest Student Benefits. You can enjoy with 12 sen/minutes, 1 sen/SMS, 25 sen/MMS, 0.5 sen/kB GPRS data and 12 sen/min for 3G video calls within Maxis/Hotlink network. This plan give you the cheapest rate and longer validity among their competitors.

As a Hotlink Youth Club members, you may enjoy awesome rewards and privileges such as Rewards Points and Double Birthday, Suprise Bonus and Privileges vouchers at popular stores such as KFC, Snips, Focus Point Optical and Domino’s Pizza.

How to participate? All Hotlink, non-Hotlink and new customers who hold a valid local Student ID are eligible to subscribe to Hotlink Youth Club to enjoy this offer. Just bring your valid student ID and sign up at participating Hotlink dealers today. Click here to get the participating dealers list.

* Click here for Hotlink Youth Club FAQ and here for Hotlink Youth Club T&C.

Other articles you might like;

24 thoughts on “Hotlink Youth Club”

  1. Aku masih tercari kedai di perlis yang jadi dealer sebanaqnya. Sebab lepas p tanya depa kata taktau apa langsung. Apa cer ni…

  2. Viere: Aku masih tercari kedai di perlis yang jadi dealer sebanaqnya. Sebab lepas p tanya depa kata taktau apa langsung. Apa cer ni…

    Di Melaka pun, kedai yang tersenarai sebagai pengedar sendiri tak tau yang depa boleh daftarkan untuk kita. Untuk makluman, pendaftaran plan ni dah berakhir pada 30 April lepas. Melepas.

  3. Aku terjumpa sorang mamat yg bleh daftar youth.. Kena photostat ic dgn kad matrik. Tapi charge RM15 untuk transfer dari no lama ke youth plan.. Kalau takmau belilah simpack baru RM8.80. Sekian..

  4. Viere: Aku terjumpa sorang mamat yg bleh daftar youth.. Kena photostat ic dgn kad matrik. Tapi charge RM15 untuk transfer dari no lama ke youth plan.. Kalau takmau belilah simpack baru RM8.80. Sekian..

    Celcom lagi murah dengan rate 10 sen per minit. ;) Celcom Rules.

  5. de: huhu..
    im using that now..
    and im using celcom as well..
    greedy huh?

    Tapi Celcom masih mendahului dengan kadar harga yang lebih murah sebanyak 2 sen daripada Hotlink.

  6. salam..
    nak daftar hotlink youth club camner ye??
    aku nak kekalkan nombo lama daa..
    tadi maxis centre(langkawi) kata tak boleh pakai nombo lama.. kena beli HYC pack baru.. tulun2.. dalam website kata lain, kat maxis centre kata lain.. pening..

    1. salam.
      contact saya untuk pendaftaran.
      sediakan salinan ic dan kad matrik.
      proses daftar 7-14 hari..
      ym;abdul_jul2985

      1. saya pun nak tukar ke plan HYC jugak tp orng kedai ckp blh..bile buat xboleh plak..can someone help???skrng guna hot ticket pnye number mahal giler bila call pakai kredit.

  7. @Shahaini. Sehingga hari ini, Maxis melalui Hotlink tidak lagi membenarkan sebarang pertukaran daripada nombor lama ke nombor baru. Untuk mendapatkan cas panggilan pada kadar Hotlink Youth Club, anda boleh mendapatkan pek permulaan HYC di pengedar Hotlink berhampiran. Terima kasih.

  8. assalamualaikum…ley wat HTC lagi x ??agpon HTC yg lme da hlg…n sy da block da nk HTC yg lme…ley wt HTC yg bru x ??
    mohon pnjelesan . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Papar entri terkini dengan Commentluv <3