Daftar Ejen Coway

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Terima kasih kerana singgah ke page ini. Saya Adam Roslan akan berkongsi & uruskan pendaftaran anda sebagai ejen Coway yang sah. Saya akan berterus terang untuk mengupas kenapa platform Coway adalah perniagaan yang terbaik pada tahun 2019/2020 ini.

Harap maaf, saya tak akan cerita mendayu-dayu macam page MLM. Biasanya ada muka surat yang panjang & ada gambar selfie di kereta dan rumah (dibaca: oksigen). Bisnes ini bukanlah MLM yang korang pernah terkena tuu.

Siapa Adam Roslan?

Saya mendaftar sebagai ejen Coway pada penghujung 2014. Saya jugalah customer pertama; dengan kata lain sewa untuk kegunaan sendiri +dapat komisyen.

Selain menjual saya juga mengajak strangers & kawan untuk bersama-sama buat duit. Bila cukup syarat; saya apply sebagai manager pada 2016. Betul! Pastikan cukup syarat dan tak payah bayar berpuluhan ribu pun untuk naik pangkat.

Alhamdulillah sejak 2016 saya dapat menambah aset peribadi dan melancong ke luar negara macam Itali, Amsterdam, Belgium, Perancis, Korea Selatan, Hong Kong, Jepun, Bangkok, Phuket, Bali (semuanya tidur di hotel 5 bintang & Percuma) tajaan Coway.

Kenapa Mesti Join Coway Sekarang?

Sekarang ada WELCOME BONUS yang sangat best. Daftar sebagai ejen lifetime; cuma bayar RM120. Tak ada kos maintenance bulanan macam MLM pun. Berapa bonus yang boleh dapat? Syarikat akan bagi RM800-2500 bergantung kepada target jualan. Bonus belum campur komisyen tau! Kalau tak faham, saya akan terangkan lebih details tentang kiraan komisyen ni dalam Call @ Whatsapp. Baru terang, jelas & nyata.

Nak dapat RM3,000 sebulan sangat achievable. Komisyen ejen dibayar sehingga 350% daripada harga sewaan bulanan. Jadi dengan sewakan produk yang paling best macam kat bawah ni, automatik boleh dapat target RM3000 sebulan.. Saya pecahkan income aktif dan pasif yang you alls akan dapat selama 12 bulan.

Tak cukup dengan RM3,000? Whatsapp saya sekarang untuk kita sama sama set target dan buat kiraan + berangan angan duit yang akan masuk akaun bank bulan depan.

Jom Full Time di Coway

Sebagai part time, ejen cuma layak dapat komisyen dan Welcome Bonus sahaja. Lepastu bulan seterusnya cuma dapat komisyen. So cara nak konsisten buat income RM3,000 di Coway ialah daftar sebagai fulltime.

Komitmen ejen fulltime? Hadirkan ke perjumpaan pagi setiap Isnin, Rabu & Jumaat jam 9-10 pagi. Selepastu bebas buat aktiviti sendiri untuk dapatkan sales.

Ada lebih 15 faedah ejen fulltime yang saya akan share pada yang berminat. Benefits-nya termasuklah trip luar negara dan diskaun korporat untuk pembelian kereta Mercedes & BMW.

Kesimpulannya, daftar hanya RM120 seumur hidup kemudian,

  • Dapatkan seberapa banyak customer dalam tempoh 1-24hb dan submit order.
  • Semua order yang approve akan dipasang oleh Coway Technician.
  • Selepas 2 bulan mesin akan diservis oleh Coway Lady.
BENEFITS PENDAFTARAN EJEN HARI INI!
  • Nombor ejen untuk login ke Websystem (Submit dan pantau sales)
  • Sales kit terdiri daripada beg laptop, buku panduan, buku prospecting, flyers dan booklet.
  • Group support di Whatsapp dan Facebook Group.
  • Panduan produk, dokumentasi dll dalam bentuk PDF & video.
BONUS LAGI UNTUK 10 YANG TERAWAL!
  • PERCUMA Online Katalog bernilai RM180. Klik www.coway.online/adam untuk contoh.
  • PERCUMA Sistem Quotation bernilai RM200 untuk generate quotation/sebutharga korporat.
  • PERCUMA Sistem Whatsapp Blaster bernilai RM250 untuk hantar Whatsapp secara pukal.
  • PERCUMA Panduan Autopilot Bisnes Coway bernilai RM580 untuk bina kedai online yang meriah.

* Terhad kepada 10 pendaftaran terawal bulan ini sahaja.

Ayuh, jom tinggalkan nama dan nombor telefon di bawah. Sama sama kita capai RM3,000 pertama di Coway. Kalau tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya.