Daftar Ejen Coway

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Terima kasih kerana singgah ke page ini. Saya Adam Roslan akan berkongsi & uruskan pendaftaran anda sebagai ejen Coway yang sah.

Saya akan berterus terang untuk mengupas kenapa platform Coway adalah perniagaan yang terbaik pada tahun 2019/2020 ini.

Harap maaf, saya tak akan cerita mendayu dayu macam page MLM yang ada gambar selfie di keret dan rumah (dibaca: oksigen) sebab bisnes ini bukanlah MLM yang korang pernah terkena tuu.

Siapa Adam Roslan?

Saya terjebak dengan bisnes Coway apabila dioffer untuk jadi ejen & beli untuk kegunaan sendiri pada penghujung 2014.

Selain menjual saya juga rekrut strangers & kawan untuk bersama sama buat duit. Bila cukup syarat; saya apply sebagai manager. Cuma cukup syarat dan tak payah bayar berpuluhan ribu pun untuk naik pangkat. Betul!

Alhamdulillah saya dapat menambah aset peribadi dan melancong ke luar negara macam Itali, Amsterdam, Belgium, Perancis, Korea, Jepun, Phuket, Bali (semuanya tidur di hotel 5 bintang) tajaan Coway.

Kenapa Mesti Join Coway Sekarang?

Sekarang ada WELCOME BONUS yang sangat best. Daftar sebagai ejen lifetime cuma bayar RM120 tak ada kos maintenance bulanan pun.

Berapa bonus yang boleh dapat? Syarikat akan bagi RM800-2500 bergantung kepada target jualan. Bonus belum campur komisyen tau!

Kalau tak faham, saya akan terangkan lebih details tentang kiraan komisyen ni dalam Whatsapp/Call. Baru jelas.

Ringkasannya, nak dapat RM3,000 sebulan sangat mudah dengan sewakan produk yang paling best kat bawah ni.

Tak cukup dengan RM3,000? Whatsapp saya sekarang untuk kita sama sama set target dan buat kiraan + berangan angan duit yang akan masuk akaun bank bulan depan.

Jom Full Time di Coway

Sebagai part time, ejen cuma layak dapat komisyen dan Welcome Bonus sahaja. Lepastu bulan seterusnya cuma dapat komisyen. So cara nak konsisten buat income RM3,000 di Coway ialah daftar sebagai fulltime.

Komitmen ejen fulltime? Hadirkan ke perjumpaan pagi setiap Isnin, Rabu & Jumaat jam 9-10 pagi. Selepastu bebas buat aktiviti sendiri untuk dapatkan sales.

Ada lebih 15 faedah ejen fulltime yang saya akan share pada yang berminat. Benefits-nya termasuklah trip luar negara dan diskaun korporat untuk pembelian kereta Mercedes & BMW.

Ringkasannya, daftar hanya RM120 seumur hidup kemudian,

  • Dapatkan seberapa banyak customer dalam tempoh 1-24hb dan submit order.
  • Semua order yang approve akan dipasang oleh Coway Technician.
  • Selepas 2 bulan mesin akan diservis oleh Coway Lady.

Ayuh, jom tinggalkan nama dan nombor telefon di bawah. Sama sama kita capai RM3,000 pertama di Coway.

Kalau tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya.

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart